« قارچ :: 4 الی 5 عدد »
« گوجه فرنگی ریز، پیاز ریز و فلفل سبز :: به تعداد دلخواه »
« نمک و فلفل سیاه و قرمز :: به میزان لازم »
« آبلیمو :: یک قاشق غذاخوری »
« سیر رنده شده :: یک حبه »
« جعفری یا گشنیز خرد شده :: یک قاشق غذاخوری »
![;fhf rhv],قارچ کبابی خوشمزه,قارچ كبابي,تهیه قارچ کبابی,کالری قارچ کبابی,خواص قارچ کبابی,فواید قارچ کبابی,سس قارچ کبابی,طرز تهیه قارچ کبابی خوشمزه,تهيه قارچ كبابي,خواص قارچ كبابي,مواد قارچ كبابي,طرز تهيه قارچ كبابي,درست كردن قارچ كبابي,طرز تهیه قارچ کبابی](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/04/line03.gif)
قارچ های تازه، سفید و درشت را انتخاب کنید. قارچ ها را خوب شسته و با دستمال تمیزی خشک کنید و آنها را درسته یا دو نیم کرده و اطراف آن را با آبلیمو و سیر آغشته کنید بعد نمک و فلفل و جعفری خرد شده و روغن زیتون اضافه کنید و به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید . بعد از این مدت قارچها را به سیخ کشیده و کباب کنید . به همراه قارچ میتوانید گوجه فرنگی و پیاز و فلفل ریز را کباب کرده و به عنوان یک شام سبک و خوشمزه میل کنید . این غذا را هم در فر و هم روی گاز میتوانید با حرارت ملایم کباب کنید.
![چلو کباب کوبیده خوشمزه , چلو کباب کوبیده بازاری در منزل , چلو کباب کوبیده رستورانی](http://mepatogh.ir/wp-content/uploads/2016/04/line03.gif)